Niet alleen in Rotterdam werd gekeken naar de bekerfinale tussen AZ en Feyenoord, ook op de Paardenmarkt in Alkmaar kwamen fans samen om de wedstrijd te volgen. Op het plein werd de wedstrijd vertoond op schermen in een grote tent met ruimte voor 3.000 supporters.

Om 16:00 uur gingen de poorten open en vanaf toen stroomden de AZ-fans de tent binnen. Net als de 16.000 supporters in De Kuip, probeerden ze vanaf het eerste fluitsignaal hun favoriete voetbalploeg naar de overwinning te schreeuwen.

 

Het mocht alleen niet zo zijn. AZ onderging een pijnlijke nederlaag van 3-0 tegen het Rotterdamse elftal. Fotograaf Marco Schilpp legde de hoop, het goede humeur en vervolgens de vrees en teleurstelling vast. De volledige fotoreeks is te zien op onze Facebookpagina.
Pin It
Bekeken: 2399x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/