Zondag 29 april start het buitenbad seizoen bij sportcomplex Hoornse Vaart. Het feestelijk aangeklede buitenbad en de ligweide vormen van 10.00 uur tot 16.00 uur het decor voor diverse activiteiten voor jong en oud. Gedurende de dag zorgt horeca De Binnenvaart voor hamburgers op de barbecue en draait DJ Franklin de laatste hits.

Om 10 uur uur wordt het bad officieel geopend in het bijzijn van mascotte Freddy Fit. Alle aanwezige kinderen springen en glijden vervolgens tegelijk in het water met een ballon in de hand. Daarna kunnen zij zich vermaken met Aquarollers en meedoen aan het populaire spel ‘Blij dat ik glij’, een glijbaanrace met banden.

Van 11.00 uur tot 12.00 uur geeft Bianca Landman van de Bad Ass Babes Club een gratis Bad Ass Yoga les op de speelweide.  De Bad Ass Babes Club is een landelijk platform voor en door vrouwen. Zij helpt vrouwen balans te vinden in het leven: tussen bewegen en niet-bewegen, gezond eten en verleidelijke snacks, werk en gezin. Aanmelden vooraf is niet nodig.

Daarna zal een sportdocent van het Healthcenter Hoornse Vaart een combinatie les van Zumba en Sh’bam geven. Deze les bestaat uit een vrolijke dans en cardio workout.

Deelnemers kunnen zich van te voren opgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Meer informatie en het volledige programma is te vinden op healthcenterhoornsevaart.nl.
Pin It
Bekeken: 2758x
https://ee.itk.ac.id/data/