In mei, juli en augustus organiseert Outdoorpark Alkmaar een compleet nieuw programma voor de individuele bezoeker. Onder de noemer ‘Vakantie Programma’ is er elke woensdagochtend een ‘Shooting programma’ of de ‘Obstacle Survival’. Na afloop is het mogelijk om voor een eurootje per persoon te zwemmen in de Hoornse Vaart.

Sinds de opening in 2017 biedt Outdoorpark Alkmaar een divers aanbod aan activiteiten voor groepen van 8 tot wel 500 personen. Vanwege de grote vraag naar individueel aanbod, is het ‘Vakantie Programma’ gemaakt.

Het ‘Shooting programma’ bestaat uit het onder begeleiding schieten met een echte handboog én Archery Tag, een combinatiespel met elementen uit het boogschieten, paintball en trefbal. Tijdens de ‘Obstacle Survival’ gaan deelnemers gedurende 1,5 uur onder begeleiding over de obstakels van het  outdoorpark. De adviesleeftijd is minimaal 8 jaar, zodat dit ook een leuke activiteit is voor het hele gezin.

Deelname aan het Vakantie Programma kost 10 per persoon. De activiteiten vinden plaats op woensdagochtend van 10:30 tot 12:00 uur, bij minimaal zes deelnemers. Inschrijven kan via outdoorparkalkmaar.nl/vakantie.  Aanmelden kan tot 24 uur voor aanvang, betalen gebeurt aan de kassa in de Hoornse Vaart.
Pin It
Bekeken: 2566x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/