Zaterdagmiddag heeft de Tiny House gemeenschap aan de Helderseweg in Alkmaar de derde bewoner mogen verwelkomen. Rond 13:00 uur werd het huis van Marja keizer het terrein opgereden en tussen de twee andere Tiny Houses geplaatst. Dat ging eenvoudig, want in tegenstelling tot het Tiny House dat een paar weken terug is geplaatst zitten hier wielen onder.

En dat maakt verplaatsen een stuk eenvoudiger. Dat de Tiny Houses eenvoudig ge- of verplaatst kunnen worden heeft afgelopen week de bodem onder de voorlopige voorziening uitgeslagen die het Hoogheemraadschap had aangevraagd bij de rechter.

De minihuisjes staan binnen de geurcontouren van de waterzuiveringsinstallatie en het Hoogheemraadschap is bang dat dat op termijn problemen gaat opleveren. De gemeente Alkmaarheeft echter een vergunning voor vijf jaar afgegeven, daar moet de rechter zich nog wel over uitspreken.
Pin It
Bekeken: 4284x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/