Donderdag 24 mei start een nieuwe cursus ‘Ik train mijn stad’. In deze populaire cursus worden jongeren opgeleid tot Citytrainers, zodat ze goed voorbereid kunnen helpen met de organisatie van sportieve activiteiten in de wijk of bij een sportvereniging.

Citytrainers zijn tussen de 14 en 23 jaar oud en betrekken, met hun sportieve en organisatorische talenten, jongeren bij sportieve activiteiten. Daarmee leveren ze een belangrijke bijdrage aan het sportieve karakter van Alkmaar Sportstad.

'Ik train mijn stad' is een toegankelijke cursus met zes theorieavonden en een stage bij sportief evenement. Op een praktische en doelgerichte manier wordt gewerkt aan het versterken van ieders unieke talent. Na afronding wordt een Citytrainer certificaat uitgereikt.

De cursus wordt gehouden in wijkcentrum Mare Nostrum. De overige lessen zijn op 31 mei en 7, 14, 21 en 28 juni. De theorieavonden duren van 18:30 tot 20:30 uur. Op 5 juli is de certificaatuitreiking.

Geïnteresseerde jongeren kunnen contact opnemen met projectleider Mirjam van der Welle, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en tel. 06-11875674.
Pin It
Bekeken: 2221x
https://ee.itk.ac.id/data/