Van dinsdag 29 mei tot en met vrijdag 1 juni organiseert Wandelsportvereniging De Jeep in samenwerking met Alkmaar Sport de 64e Avond 4-daagse. Zij hopen het succes van 2017, er namen 1.500 wandelaars deel, en de feestelijke afsluiting op het Waagplein te evenaren. De voorinschrijving voor groepen is geopend en diverse scholen hebben al aangegeven weer mee te wandelen.

Anders dan voorheen start de eerste wandeling tussen 18:00 en 19:00 uur op de Noorderkade. De overige dagen is de start op het Waagplein. Kinderen kunnen vanaf 5 jaar meedoen en lopen 5 km per avond. Beter getrainde wandelaars kunnen ook kiezen voor de 10 km. Het parcours loopt door de mooie omgeving van Alkmaar. Iedereen die de 4-daagse volbrengt ontvangt een beloning, maar wie ze niet alle vier redt, krijgt altijd nog het wandeldiploma.

Groepen vanaf elf personen kunnen zich aanmelden via alkmaarsport.nl. Individuele wandelaars kunnen zich voor 4,50 euro inschrijven op maandag 28 mei of dinsdag 29 mei bij Restaurant Mylos, tussen 13:00 en 16:30 uur, of op dinsdag voor de start bij het Ringersgebouw voor 5 euro.

De organisatie zoekt nog vrijwilligers om het verkeer te regelen. Aanmelden kan bij Gerard Kukken van De Jeep, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Pin It
Bekeken: 2631x
https://ee.itk.ac.id/data/