Alkmaar Centraal


Tijdens de open dag op zaterdag 2 juni op Vliegveld Middenmeer komen liefhebbers van vliegtuigen en de vliegsport ogen en oren tekort. Het programma van het jaarlijks terugkerend evenement staat bol van diverse demonstraties en staat garant voor een leuk dagje uit voor het hele gezin.

Op de grond worden de flightsimulators gedemonstreerd en kunnen bezoekers de vliegtuigen van dichtbij bekijken, maar in het luchtruim gebeurt natuurlijk ook van alles. De Micro Light Aircrafts laten zich hier van hun beste kant zien en zal er ook een helikopter van de kustwacht invliegen om een search-and-rescue-demonstratie te geven. Als klap op de vuurpijl kan het publiek zich vergapen aan de stunten van een heuse Sukhoi Aerobatics-vliegtuig.

Vanaf het terras op het vliegveld zijn de vliegdemonstraties goed te volgen en kunnen bezoekers hier ook terecht voor een hapje en een drankje. Speciaal voor de kleintjes is er een springkussen.

De open dag begint om 10:00 uur en eindigt om 17:00 uur. Bezoek aan de open dag is gratis evenals het parkeren van de auto. Vliegveld Middenmeer is te vinden op Flevoweg 1 in Middenmeer (vlakbij afrit A7 Middenmeer).

Bezoekers die per vliegtuig de open dag komen bezoeken betalen geen landingsgeld en worden met appeltaart en koffie onthaald. Wel dient eerst even contact opgenomen te worden met de havenmeester, het veld is namelijk PPR.

Klik hier voor meer informatie over Vliegveld Middenmeer. (Foto: Cristian Schrik)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl