Voor de Plus Wandel4daagse Alkmaar, dit jaar van 20 t/m 23 juni, stelde organisator Le Champion dit jaar voor het eerst een speciale groepsinschrijving open. En met succes, want op dit moment schreven al 15 groepen in om bij aankomende editie met elkaar vier of twee dagen te wandelen.

Al jaren is het deelnemen met het bedrijf bij de hardloopevenementen van Le Champion een populair onderdeel. Maar ook bij het wandelen neemt de vraag naar de mogelijkheid om met collega’s deel te nemen toe. Een laagdrempelige manier voor werkgevers en werknemers om samen aan de gezondheid te werken.

Voor alle deelnemende groepen begint de gezamenlijke intocht op de vierde wandeldag bij de Molen van Piet. Vanaf hier wandelen zij als team door de Grote Sint Laurenskerk over de rode loper naar de sfeervolle finish op het Waagplein. Hier worden zij feestelijk ontvangen en omgeroepen door de speaker.

Groepen kunnen voor dezelfde afstanden kiezen als de individuele deelnemers, namelijk 8,5 -15 – 20 - 25 of 40 km per dag. Ook kan er gekozen worden voor de hele vierdaagse of om twee dagen mee te doen aan de halve vierdaagse op vrijdag en zaterdag. De inschrijving op pluswandel4daagsealkmaar.nl sluit maandag 11 juni.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl