Vrijdag 1 tot en met zondag 3 juni vindt bij TPC Daalmeer het zogenaamde
FIP250 en NPB100 Padeltoernooi plaats. Deze toernooien worden
gehouden uit naam van de Internationale Padel Federatie (FIP250) en de Nederlandse Padelbond (NPB100). Voor TPC Daalmeer en Alkmaar is het FIP250 toernooi uniek.

Aan het FIP250 toernooi mogen spelers deelnemen met een ranking vanaf World Padel Tour (WPT) plaats 30 en lager. Bekende topspelers uit Spanje, Argentinië en Duitsland alsook het complete Nederlandse team zullen hun opwachting maken.

Aan het NPB100 toernooi mogen niet-WPT geplaatste deelnemers meedoen. Inmiddels hebben meerdere lokale helden zich ingeschreven, maar ook een groot aantal spelers van buiten de regio geregistreerd. Totaal zullen rond 60 teams aan beide toernooien deelnemen.

FIP wijst jaarlijks slechts twee FIP250 toernooien aan Nederland toe. Voorzitter Eric de Lange is dan ook bijzonder trots: “Geweldig dat we dit met onze leden en vrijwilligers voor elkaar hebben gekregen. Maar ook een grote dank aan onze sponsors inclusief de hoofdsponsor WebXperience”.

Naast de spectaculaire topwedstrijden valt er voor de toeschouwers nog meer te beleven. Voor de kinderen staan er glij-, klim- en springkussens in de
tennishal en buiten bij de velden. Diverse bars bieden Spaanse hapjes en drankjes aan. Ook zijn er kramen met padelsport producten. De wedstrijden worden live uitgezonden via het TPC Daalmeer Youtube kanaal.

Meer info op tpcdaalmeer.nl.
Pin It
Bekeken: 2650x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/