Op zaterdag 26 mei organiseert Muziekatelier Alkmaar een open dag en kunnen kinderen kennis maken met verschillende instrumenten. Ook kunnen zij meedoen aan de verschillende proeflessen en kennismaken met de nieuwe zangdocente Daisy Correia.

Van 10:30 tot 11:30 uur is er een open inloop met presentaties over de verschillende kindercursussen die de muziekschool biedt. De cursussen zijn voor kinderen van één tot acht jaar.

Vanaf 12:00 uur worden er proeflessen gegeven voor zang en voor de verschillende instrumenten. Dit duurt tot 16:00 uur. Tijdens de proeflessen is er oppas aanwezig voor de kleinere broertjes en zusjes, zodat ouders bij de lessen aanwezig kunnen zijn.

Het Muziekatelier Alkmaar is gelegen aan de Wielingenweg 252 in Alkmaar. Aanmelden voor de open dag kan tot 21 mei via de website muziekatelieralkmaar.nl. (Foto: aangeleverd)
Pin It
Bekeken: 2106x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/