Alkmaar Centraal


De onlangs in Alkmaar gevestigde orthopedagogische praktijk Inter-eos organiseert vrijdag 1 juni het symposium ‘breng multiprobleemgezinnen in beweging’ in de Stadskantine. Kind -en jeugdpsychiater Alfons Crijnen, geneesheer-directeur van De Opvoedpoli, zal spreken over het thema Kind en Moord. Hij wordt vergezeld door zes andere sprekers met ieder hun eigen expertise.

Gedurende het symposium worden handvatten geboden voor de behandeling en begeleiding van kinderen uit multiprobleemgezinnen. Crijnen gaat tijdens zijn twee uur durende lezing in op de behandeling van kinderen die de moord op een van hun ouders hebben meegemaakt. Hierbij is het cruciaal om als behandelaar zelf met te kinderen te spreken over wat er gebeurd is. De psychiater brengt praktijk en theorie bij elkaar gebracht, en reikt handvatten aan voor behandeling.

Eén van de andere sprekers algemeen directeur van Inter-eos Eppe Zuidema (pedagoog), een kind -en jeugdpsychiater, orthopedagoog, (toegepast) psycholoog en leerkracht.

Het symposium duurt van 09:00 tot 16:00 uur in de Stadskantine aan de Noorderkade. Het is mogelijk alleen een dagdeel bij te wonen. Aanmelden is vereist en kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wie zich vóór 18 mei
aangemeld betaalt geen toegang. Meer info op inter-eos.nl.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl