Alkmaar Centraal


Woensdagmiddag heeft de politie een 24-jarige man uit Sint Pancras aangehouden op verdenking van poging tot moord danwel poging tot doodslag. Ook is een 25-jarige vrouw uit Alkmaar aangehouden voor betrokkenheid bij het inicident.

De man zou als schutter betrokken zijn bij een schietincident dat zich op 20 april afspeelde op het El Grecohof in Alkmaar. Op klaarlichte dag werd een 45-jarige man door meerdere kogels geraakt terwijl hij op de stoep liep.

De politie kreeg op vrijdag 20 april omstreeks 13.10 uur de melding van een schietincident op het El Grecohof. Ter plaatse troffen zij een gewonde man aan. Omstanders verleenden eerste hulp. De hulp werd overgenomen door het ambulancepersoneel, die de man overbracht naar het ziekenhuis.

De politie stelde een forensisch onderzoek in en hoorde het gewonde slachtoffer kort na het incident. Er werd gezocht naar een getinte man in een kleine roodgekleurde auto. Een onderzoek in de omgeving leverde geen verdachte op.

De politie doet onder leiding van het OM nog steeds onderzoek naar het verloop van het schietincident en de aanleiding daarvan. De politie verzoekt getuigen of mensen met informatie zich te melden door telefonisch contact op te nemen met 0900-8844.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl