Vrijdagochtend is de Alkmaarse kaasmarkt geopend door Peter R. de Vries en Anita Witzier. De bekende Nederlanders mochten samen om 10:00 uur aan de bel luiden om de kaasmarkt te openen.

De aanwezigheid van de twee was vanwege de grote liveshow 'Nederland staat op tegen kanker' die dinsdag 29 mei wordt georganiseerd op het Waagplein. Arjen Robben moest helaas afzeggen voor het luiden van de bel, maar presentatrice Caroline Tensen was wél aanwezig.

Tijdens de liveshow gaan mensen die zich hebben ingeschreven vijf of tien hardlopen om geld in te zamelen voor het KWF. Tijdens de run doen ook de acteurs Marlijn Weerdenburg en Ruud Feltkamp mee, daarom waren ook zij uitgenodigd bij de kaasmarkt.

De vijf bekende Nederlanders kregen een echte 'kaasmarkt experience'. Ze werden meegedragen op de berrie en mochten onder andere Peter R. de Vries meehelpen met het dragen van de kazen.

De liveshow 'Nederland staat op tegen kanker' wordt voor de tweede keer georganiseerd in Alkmaar. Caroline Tensen voelt zich weer van harte welkom in de kaasstad. "Het is ons erg goed bevallen op het Waagplein afgelopen jaar, daarom hebben we besloten om het evenement nog een jaar naar Alkmaar te brengen."

Tijdens de liveshow op dinsdag 29 mei worden optredens gegeven door bekende artiesten als René Froger, Caro Emerald, Gerard Joling en Maan.
Pin It
Bekeken: 2569x
https://ee.itk.ac.id/data/