Zondag 27 mei vindt voor de zevende keer het kinderfestival 'De Hout op Stelten' plaats in de Alkmaarderhout. Dit jaar staat het thema Vriendschap centraal. De Hout op Stelten wil met dit thema kinderen laten inzien dat er voor vriendschap geen grenzen bestaan.

Kinderen kunnen onder andere genieten van een meespeelvoorstelling van de Toneeljuf en de familievoorstelling Amboula. Ook kunnen kinderen de hele middag meedoen aan diverse activiteiten. De presentatie is andermaal in handen van Herman Jager.

Programmeur Beth van der Ham-Edwards is er ook dit keer in geslaagd een bijzonder festival neer te zetten. In de afgelopen maanden heeft ze in samenwerking met stichting Vrolijkheid een project opgezet om samen met de kinderen van het AZC een voorstelling te maken. Deze voorstelling gaat over een onverwachte vriendschap tussen een pinguïn en een jongen. De vele uitdagingen door de verschillende talen en culturen geven een nieuwe kijk op het thema Vriendschap.

De Hout op Stelten duurt van 13:00 tot 17:00 uur en toegang is gratis. Meer informatie is te vinden cultuurparkdehout.nl.
Pin It
Bekeken: 2733x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/