Het Huis van de Wijk De Alkenhorst biedt elke twee maanden een podium aan wijkbewoners van Alkmaar West, die aan de hand van prachtige beelden verslag doen van hun reis. Op 27 mei nemen cineast Willem de Graaf en Elly de Graaf de bezoekers mee naar het indrukwekkende Brazilië.

De twee hebben een rondreis gemaakt dat begon in Salvador. Via Manaus middenin de Amazone vervolgde zij hun reis naar een volgend indrukwekkend natuurgebied de Pantanal. Na een bezoek aan de beroemde watervallen van Iguacu verliep de reis naar goudstad Ouro Preto en de koloniale architectuur in Paraty. Ook Rio de Janeiro ontbrak niet aan de reis.

Deze inspirerende presentatie is van 14:00 uur tot 16:00 uur en het entree kost 2,50 euro,  inclusief koffie of thee. De Alkenhorst is gevestigd op de Schelfhoutlaan 4 in De Hoef in Alkmaar. (Foto: aangeleverd)
Pin It
Bekeken: 2197x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/