Vrijdag 25 mei is het precies één jaar geleden dat poppodium Victorie haar deuren opende op de Pettemerstraat in Alkmaar. Het jubileum wordt gevierd met de show van de band Gallowstreet. Kaarten voor het optreden zijn overigens allang uitverkocht.

Sinds de overgang naar de nieuwe locatie loopt het poppodium erg goed. Ondanks een overgangsperiode van drie maanden zonder optredens is het bezoekersaantal verdubbeld het afgelopen jaar.

Victorie heeft haar succes naar eigen zeggen te danken aan de vele bekende acts die de afgelopen maanden optredens gaven. Artiesten als Jett Rebel, de Staat en Kim Wilde zorgen voor een boost van het bezoekersaantal.

Dat het goed gaat met het Alkmaarse podium werd opnieuw duidelijk toen de jubileumshow met Gallowstreet in een mum van tijd uitverkocht was. Shows van onder andere Claw Boys Claw, Nielson en Kovacs zijn nog niet uitverkocht. Voor meer informatie ga naar podiumvictorie.nl
Pin It
Bekeken: 2316x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/