Zaterdag 26 mei organiseren wandelgroep Klaar-mee-loop-mee en Troeptrimmen een Schone Wijkwandeling door Hoefplan. Tijdens de wandeling lopen meerdere bewoners door de wijk om vuilnis en troep van de straat op te ruimen.

Jolanda Huiting van de wandelgroep vindt dat de wijk schoner kan: ''De Hoef is een hele fijne woonwijk, alleen mogen sommige stukken een stuk schoner dan dat ze nu zijn. We zoeken meer verbinding in de wijk en zo hopen we mensen samen te laten komen.''

De wandelgroep is niet de enige organisatie die mensen oproept om mee te doen. Stadswerk072 ondersteunt de wandeling voor een schonere wijk ook.

De wandeling begint op zaterdag 26 mei om 10:00 uur bij Huis van de Wijk De Alkenhorst. Voor meer informatie ga naar Klaar-mee-loop-mee.nl en aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Pin It
Bekeken: 2158x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/