De GAS!Fabriek heeft bezwaar gemaakt tegen de omgevingsvergunning die die gemeente Alkmaar wil afgeven aan de Tiny Housebeweging voor hun pilot project aan de Helderseweg. De bedrijfsuitoefening wordt gehinderd, gelet op de afstand tussen haar perceel en de woningen, staat vermeld in het bezwaar.

Opmerkelijk is dat de Stichting Behoud de GAS!Fabriek eerst zelf een omgevingsvergunning heeft aangevraagd voor de Tiny Houses aan de Helderseweg, de twee partijen werkten namelijk samen. Gaandeweg werd duidelijk dat de doelstellingen van de partijen toch behoorlijk verschilden. De GAS!Fabriek heeft volgens de Tiny House-beweging met als woordvoerder Marjolein Jonker een té commercieel doel.

Marjolein Jonker, die momenteel een Tiny House bewoont op het terrein, wil juist een plek creëren waar geëxperimenteerd kan worden door de Tiny House-beweging en waar mensen vorm kunnen geven aan hun eigen woning om vanuit een bewuste keuze betaalbaar, eenvoudig en met ecologische footprint te wonen.

Jonker is woest, meldt ze op haar blog: "Dit bezwaar betekent niet dat we niet door mogen gaan met ons project, we mogen doorgaan zei het op eigen risico. Nou ja, dat deden we toch al, er lag namelijk al een bezwaar van het Hoogheemraadschap. Dit kan er ook nog wel bij. Jongens, jongens, jongens. Ik laat de conclusies achterwege, dat heeft allemaal geen zin. Wat is dit zonde, wat worden hier kansen voor fijne samenwerkingen verspeelt. Ik kan er met mijn petje niet bij dus laat het hier nu ook maar even bij".
Pin It
Bekeken: 2423x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/