Woensdagavond 6 juni verzorgen Karin en Robert Gilhuijs op de brede school De Pauw in De Rijp. Er zal worden geopend met een algemene groepsboodschap van Aartsengel Raphaël en de Engelen van het Licht en een inleiding door Robert Gilhuijs.

Een Engelenhealing is als helende reis, waarbij het zelfgenezend vermogen van de mens geactiveerd wordt.  De healing ondersteunt tevens bij blokkades in lichaam en geest en voor het opruimen van stress, drukte en emoties. Na de healing zal Karin de aanwezigen waar nodig helpen en begeleiden bij vragen. Het belooft een mooie en energievolle avond te worden die geschikt is voor jong en oud.

Karin Gilhuijs is docent en bloesemtherapeut en geeft samen met Robert spirituele life-coaching in hun praktijk voor spiritualiteit en innerlijke bewustwording in Anna Paulowna, daarnaast duidt zij vanuit een esoterische invalshoek horoscopen. Robert Gilhuijs is auteur en docent, geeft lezingen, engelenreadings en engelenhealings.

De Engelenhealing kost 25 euro en duurt van 19.30 uur tot 21.00  uur. Meer informatie is te vinden op karoszorg.nl.
Pin It
Bekeken: 2192x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/