Zondag 10 juni organiseert Hortus Alkmaar samen met De OndernemersTuin een gezondheidsbeurs. Een twintigtal coaches en therapeuten geeft uitleg over hun werk, er zijn workshops, lezingen, proefbehandelingen en rondleidingen en er zijn kraampjes met gezonde en lekkere producten.

Er wordt uitleg gegeven over diverse soorten massage, goed ademen, CBD-olie, kruiden, voetreflexologie, gezonde voeding, bowen techniek en cranio sacraal therapie. Ook worden er lezingen gegeven over veganistisch eten, medicinale cannabis, natuurgeneeskunde, energie vasthouden door loslaten, fermenteren en bewust yoga.

In de tuin worden rondleidingen gegeven. Bij de verkoopstands zijn onder andere kruidenthee, essentiële oliën, honing, en zeewierproducten te verkrijgen en de kinderen kunnen ondertussen een leuke speurtocht doen door de tuin.

Bezoekers betalen de normale toegangsprijs (volwassenen 4,50 euro p.p, kinderen van 8 t/m 15 jaar 2,25 euro). Aan de workshops, lezingen en rondleidingen zijn geen extra kosten verbonden. Voor proefbehandelingen wordt een kleine vergoeding gevraagd. Meer informatie is te vinden op hortusalkmaar.nl.
Pin It
Bekeken: 2862x
https://ee.itk.ac.id/data/