De Museummolen in Schermerhorn was afgelopen dinsdag precies 50 jaar open als museum. Fred Oudejans, beheerder en molenaar bij de Museummolen, gaf een lezing waarin vele memorabele momenten met de molen nog eens werden aangehaald. Verder liet Oudejans een keur aan fraaie foto's uit het verleden van de van de molen voorbij komen.

De speciale jubileumexpositie in de molen werd met deze presentatie van Oudejans geopend voor het publiek. Het is een soort filmrol die door de bezoekersruimte heen loopt en die het verhaal van de molen overzichtelijk zichtbaar maakt. De tentoonstelling is vanaf nu dagelijks te bewonderen.

Voor molenaar-bewoners en De Vrienden van de molen die het feest gemist hebben, is er dinsdag 29 mei nog een kans om de gebeurtenis te beleven. Aanmelden kan via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. (foto: Joris van Lier)
Pin It
Bekeken: 2497x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/