De Grote Kerk in Alkmaar heeft met het Schnitgerorgel een wereldberoemd instrument in bezit. Elke vrijdag kunnen liefhebbers gratis luisteren naar live concerten op dit orgel. Vrijdag 1 juni is er om 12:00 en 13:00 uur een kaasmarktconcert georganiseerd, waarbij Edith Yam zal optreden.

Edith Yam werd geboren in Australië en is een Master of Music student aan het Conservatorium in Amsterdam. Ze volgt orgelstudie bij stadsorganist van Alkmaar Pieter van Dijk maar behaalde haar Bachelor of Music Orgel met First Class Honours in 2015 aan het Sydney Conservatorium of Music. Ze heeft een hoop prijzen en beurzen binnengehaald bij de Universiteit van Sydney.

Naast de kaasmarktconcerten, start woensdag 4 juli een serie zomeravondconcerten, geleid door Wim Diepenhorst. Deze avonden zullen plaatsvinden tot en met september.

Voor meer informatie over het kaasmarktconcert en verdere zaken met betrekking tot de kerk op: grotekerkalkmaar.nl
Pin It
Bekeken: 2276x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/