Zondag 27 mei worden de Kennemersingel in Alkmaar voorzien van een tijdelijke deklaag om verdere overlast van loslatende steentjes en geluid te voorkomen. Van 06:30 uur tot ongeveer 20:00 uur is de Kennemersingel afgesloten voor het reparatie van schade, het aanbrengen van een nieuwe deklaag en belijning.

Omleidingsroutes voor zowel fietsers als gemotoriseerd verkeer staan aangegeven op gele borden in de omgeving. Ter hoogte van de fietsbrug/Nassaulaan is de oversteek tijdens het asfalteren ontoegankelijk. De voetpaden blijven bruikbaar.

De renovatie van zowel de Kennemer- als Geestersingel zal op een later moment worden uitgevoerd, met het oog op de overlastgevende werkzaamheden aan de Leeghwaterbrug.

Voor meer informatie over omleidingen en werkzaamheden in Alkmaar, ga naar stadswerk072.nl of live.andes.nl/alkmaar. (beeld: Andes)
Pin It
Bekeken: 3304x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/