Voor veel mensen die uit de bijstand komen is het lastig om financieel alles op orde te krijgen. Daarom komt de cliëntenraad van Halte Werk met een advies voor het bestuur: geef mensen die uit een bijstandsuitkering komen eenmalige financiële steun.

Het probleem ligt vooral bij de overstap van bijstand naar een baan. Vaak starten deze mensen bij een nieuwe baan zonder spullen die veel geld kosten, zoals een koelkast, oven of computer. Maar met de nieuwe baan vervallen een aantal toeslagen of ze gaan omlaag. Het voorstel van de cliëntenraad is dan ook om de aanschafkosten te vergoeden.

Een laptop, tablet of een printer zijn bij veel banen al een vereiste. Door deze producten te vergoeden kunnen mensen die uit de bijstand komen direct aan het werk en hoeven ze zich geen zorgen te maken over randzaken.

Halte Werk zelf heeft nog niet op dit voorstel gereageerd.
Pin It
Bekeken: 2552x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/