Alkmaar Sport gaat het hoofdveld van SV Koedijk ombouwen naar een hybride grasveld. Hiermee wordt de Koedijk vereniging de eerste in heel Nederland die een kunstgrasveld laat ombouwen naar een hybride grasveld.

Het nieuwe veld is een natuurlijk grasveld dat op de bovenlaag ondersteund wordt door kunstgrasvezels. Hierbij worden dan ook niet de omstreden rubberkorrels of kurk gebruikt.

De oude kunstgrasmat is aan het eind van haar levensduur. De mat werd de afgelopen jaren flink overbelast met 1.200 speeluren per jaar. Eén van de voorwaarden voor het nieuwe veld is dan ook dat het wordt ontzien bij slechte weersomstandigheden en dat er 600 tot 800 speeluren per jaar op worden verricht.

Sportveldadviseur en Fieldmanager of the Year 2018 Marc Grooteman van Holland Sport is blij met de nieuwe mat. ''Ik ben blij dat we hebben gekozen voor een vorm van natuurgras. Dit speelt gewoon het beste. De oppervlakte temperatuur is lager dan bij kunstgras, het geeft geen rare geur af en het is minder blessuregevoelig.''
Pin It
Bekeken: 2359x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/