Dit hele (lange) weekend wordt in Oudorp het jaarlijkse KunstCultuurWeekend gehouden. Beeldend kunstenaars etaleren hun werken en er is een kunstroute door het dorp langs ateliers en groepslocaties. Op verschillende locaties klinkt live muziek.

Vrijdagavond is de opening van 19:30 tot 24:00 uur met een meet & greet, waarbij de kunstenaars aanwezig zijn. In het weekend duurt het KCW van 12:00 tot 17:00 uur.

Ook De Oever doet mee. In het wijkcentrum speelt Theaterschool Noord-Holland zaterdag 'Wat een kunst'. Deze familiemusical is speciaal voor het KCW geschreven door Marika Lansen en wordt zowel om 14:30 als 16:00 uur opgevoerd. De voorstelling duurt ongeveer 30 tot 35 minuten en is geschikt voor alle leeftijden.

Het verhaal: zeven meiden van de basisschool spreken af na schooltijd voor hun kunstopdracht over Nederlandse schilders door de eeuwen heen. Ze hebben helemaal geen zin in van dat ouderwetse gedoe en weten niet wat ze aan moeten met het stuk karton. De zeven vergeten de tijd en de opdracht. Dan gaan ze naar huis en krijgen ze een hele bijzondere en leerzame droom.

Meer informatie op kunstcultuurweekend.wixsite.com en de-oever.nl.
Pin It
Bekeken: 2319x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/