Data-specialist en IT-kennispartner AnyLinQ B.V gaat aan de slag met het renoveren van de datanetwerken van alle kantoorlocaties van gemeente Alkmaar. In 2021 moet Alkmaar de meest innovatieve gemeente met meer dan 100.000 inwoners zijn van heel Nederland.

AnyLinQ gaat onder andere alle acces en switch points vernieuwen, WiFi-capaciteit vergroten en het netwerk inrichten voor de gemeente. AnyLinQ zal 24 uur en 7 dagen per week bereikbaar zijn in het geval had voor storingen en andere kwesties.

Er is ook gedacht aan renovatie in de realiteit. Zo zijn de ambtenaren in het gemeentehuis voorzien van laptops en smartphones. De hokken in het Stadskantoor verdwijnen, het wordt een grote werkplek. Ook worden er heatmaps ontwikkeld, zo is er een duidelijk overzicht van waar het druk is in het gebouw en waar niet.

Bepaalde kantoorlocaties in Alkmaar worden nu al voorzien van vernieuwingen. Op 30 september moeten alle kantoorlocaties uiterlijk onder handen zijn genomen.
Pin It
Bekeken: 2906x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/