Het was alweer de tweede zondag van de reeks Zomer in de Mare en ook deze zonnige dag stond weer bol van de familievoorstellingen in de Alkmaarse Rekerhout.

Verschillende straat- en circusartiesten staan op het programma en vandaag was MimusMal te zien; een marionettenpop die graag wilde leren rolschaatsen. The Cosmonout Child speelde drie vreemdelingen die elkaar leren kennen en Cirque No Problem, in het echte leven een echtpaar, speelden hun leven als circusartiesten.

Nieuw dit jaar zijn de doorlopende voorstellingen. Onder begeleiding van een gitarist konden bezoekers ontspannen door samen te tekenen en te kleuren. Met een koptelefoon op het hoofd konden luisteraars genieten van de silent poetry disco van Wordbites.

Alkmaar Centraal fotograaf Rob Wokke ging langs voor een fotoreportage, die in zijn geheel te zien is op onze Facebookpagina. (Foto: Rob Wokke)
Pin It
Bekeken: 2152x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/