Alkmaar Centraal


Zwemvereniging DAW, oftewel 'De Alkmaarse Waterratten', bestaat dit jaar 100 jaar en viert daarom feest. Daarbij wil de vereniging zaterdag 1 september het wereldrecord watertrappelen verbreken. Om in het Guinness Book World Records te komen zijn meer dan 500 deelnemers nodig.

Het trappelen begint om 13.00 uur in zwembad de Hoornse Vaart en duurt een minuut. Het startschot wordt gegeven door Olympisch zwemkampioene Inge Dekker en burgemeester Bruinooge. Deelnemers moeten minimaal  zwemdiploma A hebben. Daarnaast vraagt de organisatie een donatie van 100 eurocent voor een goed doel.

Alle deelnemers aan de recordpoging op 1 september krijgen gratis toegang tot het golfslagbad en het 25 meter bad, dankzij trouwe partners Alkmaar Sport en De Hoornse Vaart.

Het hele weekend van vrijdagavond 31 augustus t/m zondag 2 september staat in het teken van het 100-jarig bestaan. In en rond het clubhuis en het zwembad is het volop feest voor leden, oud-leden maar ook voor niet-leden. De opbrengsten en donaties tijdens het jubileumweekend worden gedoneerd aan een nog te onthullen goed doel.

Opgeven voor het watertrappelen kan via daw.nl. DAW zoekt nog vrijwilligers om de recordpoging in goede banen te leiden. Opgeven kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl