Alkmaar Centraal


Woensdag 20 juni vindt van 14.00 tot 16.00 uur in TAQA Theater de Vest de Inspiratiemiddag plaats voor de Alkmaarse Onderwijsagenda.

De film ‘Alkmaar leert samen’ wordt vertoond. De film geeft een beeld van de bijeenkomsten, de ‘ambitietafels’, die het afgelopen schooljaar gehouden zijn. De  ambitietafels zijn korte inspirerende bijeenkomsten over onderwijs en kinderopvang voor bestuurders en directeuren, maar ook (en vooral) voor ouders en leerlingen en docenten.

“Ik vind het belangrijk om naast het gesprek met bestuurders ook de ervaringen en ideeën uit de praktijk te horen. Bijvoorbeeld van ouders, leerlingen of van docenten die dagelijks met onderwijs bezig zijn", zei wethouder Elly Konijn hierover.

Via de facebookpagina van de gemeente Alkmaar nodigen zij leerlingen, ouders en professionals werkzaam in het onderwijs en de kinderopvang in Alkmaar uit om hierbij te zijn. Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. tot en met 19 juni.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl