Zaterdagavond is een scooterrijder lichtgewond geraakt tijdens een harde aanrijding met een auto in de Marktstraat. De jongen had geen rijbewijs en reed op de scooter van een ander. Hij reed volgens omstanders veel te hard de Achterstraat uit, waar sowieso niet gebromd mag worden.

De vrouw reed richting het Waagplein toen ze de scooterrijder van rechts de Achterstraat uit zag komen. Ze probeerde nog uit te wijken, maar de jongeman knalde evengoed hard tegen haar auto, ter hoogte van de achterdeur. Hij raakte gewond aan zijn kin en werd later door ambulancepersoneel naar het ziekenhuis vervoerd.

Gezien de schade, mag de jongeman nog van geluk spreken dat het bleef bij een wond op zijn kin. Omdat de scooterrijder volgens getuigen veel te hard reed, liet de politie het voertuig ophalen voor technisch onderzoek.
Pin It
Bekeken: 3019x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/