Zaterdagavond zijn jongeren meermalen met elkaar op de vuist gegaan tijdens de kermis van Schagen. Bij een grote vechtpartij raakte een agent lichtgewond toen hij doelwit werd. De politie zette de ME in. Bronnen meldden Schagen FM dat jongeren uit Alkmaar en Den Helder hadden afgesproken om met elkaar te vechten. Er vond één aanhouding plaats.

Het was zaterdagavond onrustig op en om de kermis in Schagen. Al vroeg liepen er grote groepen jongeren vanaf het treinstation richting het centrum, waar later op de avond meerdere knokpartijen plaatsvonden, met naar verluidt ook deelname van Alkmaarse jongeren.

Volgens de politie werd rond 01:45 uur een jongen tegen zijn hoofd geslagen door een 18-jarige inwoner van Anna Paulowna. Terwijl sommigen het vuurtje verder opstookten, probeerden anderen, onder wie ook een portier, de vechtpartij op te breken. Een passerende agent mengde zich ook in het gevecht om het slachtoffer te helpen en kreeg zelf een klap en een schop.

Wie die klap en trap heeft uitgedeeld is niet duidelijk geworden, meldt de woordvoerder aan mediapartner NH Nieuws. De politie houdt er rekening mee dat de agent in de chaos niet bewust doelwit was geworden.

Door een brand bij een bakkerij in Schagen had de politie onvoldoende personeel beschikbaar om de 18-jarige jongen uit Anna Paulowna naar het bureau over te brengen. Hij werd later op de trein naar huis gezet. "We hebben zijn gegevens genoteerd, hij moet zich melden op het bureau, en als hij dat niet doet, gaan we hem een handje helpen", aldus de politiewoordvoerder.
Pin It
Bekeken: 2832x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/