Zaterdag 23 en zondag 24 juni vindt voor het eerst het finale-weekeinde van de Landelijke Padel voorjaarscompetitie bij TPC Daalmeer in Alkmaar. De NPB wil hiervan een padelfestijn maken met een goede sfeer en entertainment. Het doel is een weekend vol padelpromotie om sponsoren te prikkelen en nieuwe spelers aan te trekken. Iedereen is welkom en toegang is gratis.

De finales met teams uit het hele land zijn in alle vier de competities, van Hoofdklasse tot de 3e klasse. In de Hoofdklasse komt de twee beste teams in vier wedstrijden tegen elkaar uit om te bepalen wie nationaal kampioen wordt. Bij de 1e en 2e klasse draait het om de vier winnaars van de vier landelijke poules. Na zaterdag blijven twee teams over voor de ultieme finale op zondag. In de 3e klasse zijn de twee finalisten al bepaald voor de zondag. In de beginnerspoule spelen de nummers 1 en 2 van de competitie vier wedstrijden tegen elkaar.

Op beide dagen wordt van 9:00 uur tot 21:00 uur op de drie padelbanen gespeeld. Meer info op tcdaalmeer.nl.
Pin It
Bekeken: 2997x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/