Vrijdag 29 juni wordt in The Art Shop in Alkmaar een boekpresentatie gegeven en de expositie Memoria Perdida geopend door fotograaf en kunstenaar Miquel Gonzalez. Miquel zal tijdens de opening uitleg geven over zijn kunst. Het werk is te koop in gelimiteerde oplage.

Miquel wilt de vergeten mensen en plekken van de Spaanse Burgeroorlog en de Francotijd in het daglicht zetten. Dit doet hij door middel van de graven op te zoeken waar veel mensen niet eens van af weten, en die te fotograferen. Een opvallend detail is dat Gonzalez de plaatsen zo dicht mogelijk bij het uur, de dag en het seizoen van het jaar van de moorden vastlegt.

De presentatie en opening in The Art Shop beginnen om 17:30 uur. Het adres van de kunstwinkel is Luttik Oudorp 114. Mensen die niet aanwezig zijn maar toch een boek willen, kunnen hun bestelling plaatsen miquelgonzalez.com. Het boek kost 45 euro. (foto: Facebook The Art Shop Alkmaar)
Pin It
Bekeken: 2577x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/