De 27-jarige Koedijker Koen Verweij stopt een jaar met schaatsen. Het lukte de atleet niet om voldoende sponsors te vinden voor het komende seizoen meldt mediapartner NH Nieuws.

Dat zegt Verweij in een interview met De Telegraaf. "Ik ga me niet voor het vierde jaar op rij alles op de hals halen om de gaten te kunnen dichten. Ik wil dat de organisatie zo staat dat ik me alleen op topsport kan concentreren. Dat is nu niet mogelijk."

Bij de Winterspelen eerder dit jaar in Zuid-Korea won Verweij twee keer brons. Zijn succesvolste jaar was 2014, waarin hij op de Spelen goud en zilver won en wereldkampioen allround werd.

Verweij: "Bij mij is het besef gekomen dat wat ik de laatste drie seizoenen gedaan en gepresteerd heb, eigenlijk niet kan. Het is alweer drieënhalf jaar geleden dat ik bij Corendon mijn laatste contract tekende, daarna ben ik een topsporter geweest die voor zijn eigen ambities moest betalen. De laatste twee jaar hebben mij erg veel geld gekost. Ik denk niet dat er veel schaatsers zijn die verdienen wat ik zelf heb moeten betalen om topsport te bedrijven." (Foto: Wikipedia)
Pin It
Bekeken: 3671x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/