Speciaal voor kinderen organiseert Hortus Alkmaar woensdag 25 juli twee workshops over bijen en honing.

Ynske Hoekstra van MEC Alkmaar vertelt de kinderen alles wat ze willen weten over bijen en hun belangrijke rol in de natuur. De deelnemertjes mogen honing proeven, een bijenwaszalfje maken en een bijenwaskaars rollen. Na afloop mogen ze het zalfje en de kaars natuurlijk mee naar huis nemen.

De workshops zijn bedoeld voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar en starten om 10:30 en om 13:30 uur. De workshop duurt ongeveer anderhalf uur.

Deelnamekosten zijn 8,50 euro per kind, inclusief alle materialen, limonade en wat lekkers. Aanmelden kan via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 072-566 9639. Hortus Alkmaar is te vinden aan de Berenkoog 37 in Alkmaar. (foto: aangeleverd)
Pin It
Bekeken: 2377x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/