Alkmaar Centraal


Zaterdag haalden de ruim 800 deelnemers van de Fiets4daagse Alkmaar hun laatste stempel op het Waagplein in Alkmaar. Op een e-bike, racefiets, stadsfiets of ligfiets trokken zij vier dagen Noord-Holland door en fietsten zij langs de parels van de provincie en zorgden samen voor een donatie van 1.834 euro aan de Raisin Hope Foundation Nederland.

Organisator Le Champion had afwisselende routes van 30, 50 of 70 km uitgezet, waarbij de deelnemers onderweg goed werden verzorgd bij de verzorgingsposten. Het mooie weer maakte deze relaxte vierdaagse nog leuker en zorgde voor goed gevulde terrassen tijdens de aankomst op het Waagplein.

De deelnemers, die al vier dagen lang met elkaar rondtrokken, praatten vol enthousiasme na over het fietsevenement. Ze waren zeer te spreken over de goed uitgepijlde en afwisselende routes. Zo maakten zij op de eerste fietsdag kennis met de omgeving rondom Schoorl op dag twee met West-Friesland, mét dit jaar een passage door het AFAS Stadion. Sommige deelnemers konden zelfs de spelers nog even zien. Op dag drie trokken de fietsers langs de Egmonden door bos en duin en op de laatste dag ging de route door de Rijper en Beemster polders.

Het officiële goede doel van de Fiets4Daagse Alkmaar is de Raisin Hope Foundation Nederland. Bij inschrijving konden de deelnemers een vrijwillige bijdrage voor dit goede doel doen. Totaal er bijna 1.834 euro gedoneerd. Kijk voor meer informatie op fiets4daagsealkmaar.nl.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl