Alkmaar Centraal


Maandag zijn de winnaars van de prestigieuze Dutch Retail Experience Awards bekend gemaakt tijdens de feestelijke uitreiking, powered by Soul Salon. TwentyoneWood in Alkmaar heeft 'Best Customer Experience Award – Men' gewonnen.

De Awards zijn verdeeld in verschillende categorieën waarin het onderscheidende belevenisconcept van de winkel centraal staat. Daarbij wordt er onderscheid gemaakt in een juryprijs en een publieksprijs.

TwentyoneWood deelde de Experience Award – Men met Four by Azzurro in Amsterdam. Een ongewone situatie, maar de jury vond dat beide winkels uniek zijn in hun eigen segment uniek en het was dus appels met peren vergelijken. Na intensief overleg kwamen de juryleden er niet uit en wezen beide als winnaar aan.

De jury is zeer te spreken over TwentyoneWood. De leden vinden de "look" en "feel" van de winkel "clean" en de collectie bestaat uit prachtige denim- en Scandinavische merken. Modemannen met een liefde voor de Scandinavische stijl kunnen hier volgens de jury hun geluk op. (foto: Facebook Twentyonewood)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl