Alkmaar Centraal


De gondelvaart van Koedijk is de grootste van Nederland en dit jaar wordt de 55e editie gehouden. Het evenement wordt erkend als immaterieel erfgoed en is elk jaar een groot feest voor de inwoners en bezoekers uit de wijde regio.

Zaterdag 18 augustus zal er volgens traditie een lange stoet van versierde boten door het Noordhollands kanaal varen. De jaarmarkt met foodtrucks is te bezoeken in de Saskerstraat, de Zonneweid en op de Kanaaldijk, en natuurlijk staat er weer een feesttent op het parkeerterrein bij SV Koedijk.

De festiviteiten rond de gondelvaart beginnen al op woensdag 15 augustus. Op die dag wordt een viswedstrijd voor de jeugd georganiseerd. Zondag 19 augustus wordt afgesloten met onder andere het Botenbouwersbal, prijsuitreikingen en live muziek.

Toegang tot gondelvaart kost 4 euro per persoon. Ga voor meer informatie over het programma naar gondelvaartkoedijk.nl.

Voor de activiteiten zijn elk jaar vrijwilligers nodig en de organisatie kan nog goed versterking gebruiken op de afzetposten. Vrijwilligers kunnen rekenen op een leuke vergoeding. Voor meer informatie, mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Belย 072 844 98 48ย of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl