Het Baken in Sint-Pancras heeft meer leerlingen dan de basisschool een aantal jaren geleden had ingeschat. Aangezien er voor de extra leerlingen eigenlijk geen plek is wil het bestuur een tweede groep onderbrengen in het pand waar voorheen Vroegop Ruitersport was gevestigd. Dit meldt het NHD. Begin dit schooljaar is hier al een groep naartoe verhuisd vanwege ruimtegebrek.

In september 2016 verwachtte Het Baken vanaf 1 oktober zo'n 230 leerlingen onder zich te krijgen. Doordat er meer huizen zijn gebouwd in de nieuwbouwwijk Vroonermeer-Noord is het aantal aanmeldingen hoger. De school zal op 258 leerlingen uitkomen en daar is het niet op voorbereid.

Het plan is om in het schooljaar 2018/2019 de groepen 7 en 8 onder te brengen in het Vroegop-pand. Het gebouw aan de Bovenweg is ook onderkomen voor de buitenschoolse opvang van Stichting Kinderopvang Langedijk. (foto: Bing Maps)
Pin It
Bekeken: 3302x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/