Alkmaar Centraal


Tijdens de zomer is er op elke vierde zondag van de maand een Open Podium in Park De Oude Kwekerij in Alkmaar. Ook op 22 juli treden weer diverse artiesten op die met muziek, toneel of dichtkunst het publiek verblijden.

De voorstelling 'Belgische Bonbons' wordt gebracht door de jongste acteurs en actrices van Toneelvereniging Alkmaar. Hierna volgt het optreden van de band On 2 Together, die samen met zangeres Nicka Knape jaren '90 muziek met een knipoog laten horen.

Ook Jeanette Coppens van het Alkmaarse Dichtersgilde debuteert in het openluchttheater en draagt gedichten voor van eigen hand. De Alkmaarse Fatima Haring sluit de middag af met haar zangtalent. Na afloop is er gelegenheid nog iets te drinken en na te praten in de Parkvilla.

Het Open Podium begint om 14:00 uur en is rond 16:00 uur afgelopen. De toegang is gratis, maar een kleine vrijwillige bijdrage wordt gewaardeerd.

Park De Oude Kwekerij is te vinden aan de Jan van Scorelkade 6 in Alkmaar. Het ligt achter de molen aan de noordkant van het Alkmaarse NS-station. Parkeren kan niet in de meest directe omgeving van het park. Eventueel kan een auto geparkeerd worden in de wijk Bergermeer.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl