Beginnende wandelaars kunnen woensdagochtend 15 augustus ervaring opdoen tijdens een wandeling door het noorden van Alkmaar. De wandeltocht wordt georganiseerd door Klaar Mee-Loop Mee.

De 2,5 kilometer lange tocht wordt begeleid door oprichtster Jolanda en is bedoeld voor beginnende wandelaars die hun conditie willen opbouwen. Daarna kunnen ze instappen bij de reguliere, langere wandeltochten van de wandelvereniging.

Gestart wordt vanaf Wijkcentrum Mare Nostrum aan de Arubastraat in De Mare. De wandeling begint om 09:30 uur en aanmelden kan door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Pin It
Bekeken: 2401x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/