Vrijdagmiddag maakten directeuren en managers van het Werkgevers Servicepunt NHN de Klim naar de hemel bij de Grote Kerk in Alkmaar. Ze deden dit om het totaal aantal gerealiseerde banen aan wethouder en RPA-voorzitter Elly Konijn-Vermaas te presenteren.

Op het eerste plateau van de Klim kreeg de wethouder een bord aangereikt met daarop het aantal gerealiseerde banen: 1705 banen. Met dit aantal is de banenafspraak ruimschoots behaald. De afspraak voor 2017 was 926 banen, een resultaat van maar liefst 180 procent in het gebied Noord-Holland Noord. In het WSP-NHN werken gemeenten, UWV en de SW-bedrijven samen om mensen met een uitkering duurzaam aan werk te helpen.

De wethouder is blij met de prestaties van het WSP-NHN: “Met de Klim staan we symbolisch stil bij dit resultaat. De Klim staat ook voor de wil om vooral verder te klimmen en samen nog meer banen te realiseren. Maar er zijn nog meer toppen en mijlpalen te bereiken, vandaar dat we op het eerste plateau staan", zegt Elly Konijn-Vermaas.
Pin It
Bekeken: 3237x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/