Dinsdagochtend is de nieuwe Kruidvat aan Van Ostadelaan 260 in Alkmaar feestelijk geopend met een actie voor het goede doel. Als allereerste klant mocht Leonie Molenaar van DnoDoen één minuut gratis winkelen. Deze stichting zamelt producten in voor Alkmaarders die door problemen niet meer thuis wonen, dakloos zijn of dat dreigen te worden.

Leonie Molenaar was ontzettend blij met de minuut gratis winkelen: “Ik wil Kruidvat hartelijk bedanken voor de steun. Ik heb veel kunnen shoppen om zoveel mogelijk producten te verzamelen voor dak- en thuislozen in Alkmaar. Op de nachtopvang en in de woningen in de wijk komen vaak mensen die niets meer hebben. Wij proberen een stabiele situatie te creëren voor deze mensen, waarin zij hopelijk snel weer deel uit kunnen maken van de maatschappij. Daarbij komen de verschillende producten goed van pas en dat is geweldig!”

Winkelmanager Astrid Neelen Hueskens: “Het is ontzettend leuk om een nieuwe winkel te openen en dubbel zo leuk als we daarmee een goed doel steunen. Het is fijn dat we een bijdrage kunnen leveren aan het goede werk van DnoDoen”. (foto: Michiel Wijnbergh / Hollandse Hoogte)
Pin It
Bekeken: 3791x
https://ee.itk.ac.id/data/