Van maandag 13 tot en met vrijdag 17 augustus organiseert Hortus Alkmaar een fotografiecursus voor beginnende fotografen. De basiscursus wordt georganiseerd door Linda Karels.

De vijfdaagse cursus is een mix van theorie en praktijk. Karels leert de cursisten eerst alles over onder andere diafragma, sluitertijd en ISO-waarde, en laat daarna iedereen aan de slag gaan met de camera.

De beginnende fotografen gaan langs verschillende plekken om te oefenen, zoals de Hortus zelf,  een wijngaard en ze nemen ook een kijkje op het strand en in de duinen. De lessen vinden overdag plaats en elke les duurt twee uur.

De vijfdaagse cursus cost 96 euro, inclusief koffie/thee en een reader. Aanmelden kan door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of te bellen met 06-11445915. Meer informatie is te vinden op hortusalkmaar.nl.
Pin It
Bekeken: 2748x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/