Zaterdagavond 28 juli treden jazzzangeres Kim Hoorweg en muzikant Nawras Altaky naast én tegen elkaar op in 'De Uitdaging' tijdens Zomer op het Plein. Thijs Borsten en zijn band begeleiden de twee artiesten.

Tijdens 'De Uitdaging' spelen Kim en Nawras in een muzikaal duel elkaars repertoire met een eigen twist. In dit concept laten de artiesten het achterste van hun tong zien in een spetterend optreden.

De jazzzangeres werkte al met talloze artiesten samen waaronder Trijntje Oosterhuis en ze werd genomineerd voor een Edison. Altaky kwam als Syrische vluchteling naar Nederland en beheerst vele muziekstijlen van Arabische jazz tot traditionele Syrische volksmuziek en pop.

De optredens vinden plaats tussen 20:30 uur en 22:00 uur op het Canadaplein in Alkmaar en zijn vrij toegankelijk. Meer informatie is te vinden op zomerophetplein.nl.
Pin It
Bekeken: 2352x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/