Alkmaar Centraal


Zondag 28 juli wordt een speciale Beatlesdag gehouden in het Beatles Museum in Alkmaar. Op deze dag wordt de 60ste verjaardag gevierd van oprichter, verzamelaar en beatlesboeken-schrijver Azing Moltmaker en zal hij het eerste exemplaar van zijn, in eigen beheer uitgebrachte, memoires ’Amazing’ overhandigd krijgen.

Op de Beatlesdag is te luisteren naar live muziek van Nina en Triosphere, en rond te snuffelen op een markt met Beatles fanclubs en handelaren. Ook is er een eendaagse expositie over de beroemde Nederlandse zendpiratenschepen van weleer, met miniaturen van Hans Hettelder. Bij voldoende animo is er een Beatles veiling.

Iedere bezoeker ontvangt een leuk extraatje en de eerste 250 krijgen een speciale toegangskaart. Speciaal voor deze dag zal de nu nog 59-jarige Azing zijn beroemde koekjes bakken, te verkrijgen bij Eleanor's Tearoom.

Van de eerste oplage van 'Amazing' zijn overigens slechts 100 boeken in een luxe hardcover uitgebracht, dus wacht niet lang met bestellen.

De Beatlesdag duurt van 11:00 en 17:00 uur. Het museum is te vinden aan dew Pettemerstraat op Overstad. Meer informatie op beatlesmuseum.nl.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl