Het laatste weekend van Zomer op het Plein belooft spectaculaire optredens. Zaterdagavond beklimt Sven Ratzke het podium op het Canadaplein in Alkmaar en zondagmiddag Pitou en Wende.

Op zaterdag de 11e brengt om 20:30 uur de entertainer Sven Ratzke tijdens zijn show ‘For One Night Only’ muziek van onder andere Bowie, Brel en Brecht. Met zijn eigenzinnige stijl van hilarische verhalen, interactie met het publiek en gehuld in prachtige couture trekt hij wereldwijd volle concertzalen.

Op zondag de 12e is het podium eerst voor de Amsterdamse zangeres Pitou. Haar debuut-EP werd benoemd tot een van de beste releases van het jaar. Haar melancholische en eigenzinnige melodieën combineert zij met haar betoverende stem en ze weet hiermee haar publiek te raken. Pitou begint om 14:30 uur.

Om 15:30 uur verzorgt alleskunner Wende de spetterende afsluiting van de reeks Zomer op het Plein 2018. De singer-songwriter, theatermaakster, chansonnière, actrice, performer en producer won afgelopen jaren meerdere prijzen, dit jaar nog de Annie M.G. Schmidtprijs met haar nummer 'Voor alles'. Ook Edisons, een Gouden Notenkraker, een Gouden Harp en gouden platen sieren haar trofeeënkast.

Kijk voor het volledige programma op zomerophetplein.nl.
Pin It
Bekeken: 2619x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/