Zondag 26 augustus staat bij Hortus Alkmaar alles in het teken van beestjes. Tijdens deze middag wordt er van alles ontdekt over bijen, vlinders en beestjes die in het water leven.

Kinderen kunnen waterdiertjes bestuderen in aquaria, beestjes zoeken in de composthoop of met zoekkaarten de tuin in om bijen, lieveheersbeestjes en vlinders te bekijken. Ook kunnen ze zich laten schminken, een egeltje knutselen of een speurtocht doen met een rugzakje.

Net als voorgaande jaren zijn vrijwilligers van dierenambulance Alkmaar aanwezig om uitleg te geven over hun werk. Bezoekers mogen ook de ambulance bekijken. Egel opvang Dikke Prik brengt twee egeltjes mee, die in de tuin een nieuw plekje kunnen zoeken. Er zijn rondleidingen door deskundige gidsen en er zijn kraampjes met leuke dierenproducten.

Hortus Alkmaar is gevestigd aan de Berenkoog 37 in Alkmaar. De tuin is op zondag 26 augustus geopend van 12:00 uur tot 17:00 uur. De entree is 4,50 euro voor volwassenen en 2,25 euro voor kinderen van 8 tot en met 15 jaar. Kinderen tot en met 7 jaar mogen gratis mee naar binnen.
Pin It
Bekeken: 1934x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/