De hennepkwekerij die er woensdagmorgen voor zorgde dat supermarkt Deen de deuren tijdelijk moest sluiten bevatten 52 planten. Dat laat de politie weten via Facebook. Rond 09:00 uur kreeg de politie melding vanuit de supermarkt dat er water door het plafond naar beneden kwam. Het water bleek afkomstig te zijn van een woning boven de winkel.

Bij onderzoek bleek er een laag water van enkele centimeters diep in de hele hele woning te liggen die afkomstig was van een hennepkwekerij. De politie vond een kweektent met bijbehorende apparatuur zoals lampen en transformatoren. In de tent werden de 52 planten aangetroffen. Er was geen sprake van diefstal van stroom. De 28-jarige verdachte gaf aan vergeten te zijn de kraan dicht te draaien... (foto: Facebook Politie Alkmaar)
Pin It
Bekeken: 2622x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/